Medlemskväll på Astro Sweden

Pontus Widell, 2024
Många medlemmar kom till medlemskvällen på Astro Sweden för att ta del av Västrabatten. Foto: Pontus Widell.

Måndagen 13 maj samlades cirka 70 deltagare på medlemskväll för att ta del av exklusiva erbjudanden på Astro Sweden – en av LRFs samarbetspartners i Västrabatten.

Astro Sweden, är en butik i Skara med fokus på jakt, friluftsliv, fiske och naturvetenskap. De är också en av LRFs samarbetspartners i initiativet Västrabatten. En regional medlemsförmån där man som LRF medlem får riktigt bra priser hos lokala leverantörer och företag.

Adam Gruvaeus, ledamot i Västra Götalands regionstyrelse, är en av de som driver arbetet med Västrabatten.

- Vi har märkt en efterfrågan från medlemmar som önskar fler lokala alternativ på medlemsrabatter och för att möta det önskemålet började vi undersöka vad det fanns för möjligheter. Då landade vi i "Västrabatten". Det känns riktigt roligt att få erbjuda medlemsexklusiva och lokala rabatter som gör nytta i vardagen för den enskilda medlemmen. Framöver hoppas vi kunna knyta till oss ännu fler lokala aktörer, säger Adam Gruvaeus.

För de som missade medlemskvällen har man som medlem, genom Västrabatten, alltid tillgång till en rabattkod på Astro Sweden. Läs mer om den och övriga rabatter på vår hemsida.

 

Pontus Widell
regional kommunikatör LRF Väst
pontus.widell@lrf.se  
010-184 26 28