Marknadsinformation och priset fritt din gård - direkt i mobilen

Med Skiras marknadsverktyg Lumen kan du som lantbrukare ta del av transparent prisinformation, direkt i mobilen. Om du får sälja eller köpa till ett marknadsmässigt pris är inte längre en osäkerhet. 

Skira är Sveriges enda digitala marknadsplats för handel av spannmål, balj- och oljeväxter. Dagligen förmedlas olika grödor mellan gårdar, men även till kvarnar och industrier. Genom Skiras marknadsverktyg Lumen får du som lantbrukare en unik möjlighet att hålla dig uppdaterad kring priset på de senaste avsluten, både fritt din gård och kopplat till den aktuella affären. Här kan du på ett enkelt sätt följa både den nationella och internationella spannmålsmarknaden och därmed hålla dig uppdaterad kring vilket pris du bör kunna sälja eller köpa din spannmål för. 

 

Tillsammans med LRF kött erbjuds alla medlemmar en kostnadsfri prova-på-period om 7 dagar av Lumen, med möjlighet att sedan ta del av det rabatterade priset 1 499 kr/år (ord. 1 999 kr/år). 

 

Erbjudandet gäller till och med den sista april.

 

För att ta del av Skiras marknadsplats, prisinformation och erbjudande behöver du antingen skapa ett konto eller logga in på ett befintligt konto via länken nedan. När du väl är inloggad kan du gå vidare till Lumen för att starta din gratis-period.

Logga in här