LRF Ungdomen i Halland förbereder sig för en händelserik sommar och höst

Jennie Nilsson
Foto: Jennie Nilsson.

LRF Ungdomen i Halland organiserar aktiviteter året om och strävar efter att erbjuda ett varierat program som tilltalar en bred publik. Programmet för sommaren och hösten är nu färdigställt, med allt från studieresor inom länet till resor utanför.

LRF Ungdomen i Halland laddar för en intensiv sommar och höst, med ett fullspäckat program hoppas de kunna locka allt fler Halländska ungdomar som brinner för de gröna näringarna till sina aktiviteter.  

- Vi har ett flertal spännande studiebesök inbokade, bland annat på Kalset Mjölk, som ligger i Skeppshult, så vi tar oss över länsgränsen och hoppas på samarbete med LRF Ungdomen i Jönköping, säger Elvira Lund ordförande för LRF Ungdomen i Halland.  

Sponsring till en del aktiviteter

För några veckor sedan besökte LRF Ungdomen en mjölkgård i Laholm, och den 27 juni har de bokat en buss till Borgeby Fältdagar. 

- Vi har jobbat en del med att få sponsring till en del aktiviteter och resan till Borgeby står Länsförsäkringar i Halland för, vilket vi är mycket glada och tacksamma för säger Elvira Lund. 

Aktiviteter året runt

LRF Ungdomen i Halland försöker ordna aktiviteter året om och nu i vår har de bland annat varit med på kosläppet på Svesgård i Kungsbacka och på Munkadagen i Tvååker. De har också fått fler sponsrade tramptraktorer som de hoppas kunna använda vid olika aktiviteter, dessa lånas också ut till lokalavdelningarna och kommunavdelningarna i Halland. 

- Vi hoppas ju så klart att fler ungdomar vill komma på våra aktiviteter och bussresan till Borgeby lovar gott, det blir nog en full buss, avslutar Elvira Lund.  


Clara Hyltbäck
regional kommunikatör LRF Väst
clara.hyltback@lrf.se 
076-836 81 00