Klä dig snygg och säkert med Västrabatten och VallaVi

Vallavi, Västrabatt

Arbetet med att vidareutveckla LRF Västs regionala och medlemsexklusiva rabatter fortskrider. Under oktober anslöt Varabaserade VallaVi som ny partner i ”Västrabatten”

I Längjum utanför Vara har Vitalija Johansson, genom sitt företag VallaVi, försett lantbrukare med kvalitativa arbetskläder sedan 2009. Under de 15 åren hon bedrivit verksamheten hon lyckats bygga upp en lojal skara kunder, varav många reser långväga att ta del av förmånliga priser och det utmärkande kundbemötandet. Vitalija berättar mer om framgångsreceptet och det nya partnerskapet med LRF.  


- Vi har dels satsat på ett brett sortiment, med varumärken och produkter i olika prisklasser, för att alla ska kunna hitta något men det jag tror och hoppas våra kunder uppskattar mest är ändå servicen. Det personliga bemötandet och att kunna erbjuda bästa möjliga service är superviktigt för oss. Förhoppningsvis blir partnerskapet med LRF och Västrabatten ett sätt att skapa mervärde för alla parter, med fler nöjda LRF-medlemmar och med fler nöjda VallaVi-kunder, säger Vitalija

Förmånliga priser på kända varumärken

Som LRF-medlem får du genom att uppge ditt medlemsnummer i kassan 20% på alla ordinarie priser (gäller ej kampanjer och prissänkta artiklar) på flera kända varumärken av hög kvalitet. Hitta fler erbjudanden inom Västrabatten här.