Företagsjouren erbjuder kostnadsfri rådgivning

Mats Santner, Företagsjouren i Jönköpings län
Mats Santner

Att leda ett företag är alltid en utmaning. När ett företag hamnar i svårigheter kan stöd och hjälp behövas för att ta sig ur situationen och för att få företaget att leva vidare och utvecklas. Därför finns Företagsjouren i Jönköpings län.

Mats Santner är projektledare och rådgivare på Företagsjouren. Till sin hjälp har han också ett stort nätverk av experter inom ämnen så som juridik, redovisning, HR, läkare och psykologer med mera. Stödet från Företagsjouren är kostnadsfritt och arbetet bedrivs under sekretess.

-    Vårt uppdrag är att stötta små och medelstora företag genom att undanröja det akuta problem som företaget står inför. I detta ryms också de gröna näringarna med tyngdpunkt på det professionella lantbruket, säger Mats Santner.

Det första som händer vid kontakt med Företagsjouren är ett inledande samtal och intervju, som sedan ligger till grund för en handlingsplan och det specifika team av experter som behövs för att hjälpa till. 

-    Inget företag är det andra likt, men mitt generella råd är att inte vänta för längre med att ta kontakt med oss. Vi erbjuder en neutral samtalspart dit du som företagare kan vända dig i trygghet och vi garanterar tystnadsplikt, säger Mats.

Om företagsjouren:

-    Företagsjouren startade 2009 och Region Jönköpings län är huvudman sedan 2017. 
-    Fler än 2 000 arbetstillfällen har hittills räddats av Företagsjouren i Jönköpings län
-    Analyserar företagets lönsamhet och problem.
-    Erbjuder rådgivning vid olika typer av problem som finansiering, förhandlingar, avtal, skatter, sjukdom, revision/redovisning och andra typer av ägarfrågor.
-    Finns som stöd vid de flesta typer av ägarfrågor.
-    Söker lösningar vid finansieringsproblem och erbjuder stöd vid kontakter med banker och myndigheter.
-    Förmedlar specialistkompetens inom revision/redovisning, juridik och personalfrågor.

Läs mer och kontakta företagsjouren!