Årsmöte med studiebesök och middag

2024-11-16 13:00 - 21:00

  • Plats: Volmsta Gård i Njurunda och Hotell Södra berget i Sundsvall
  • Arrangör: LRF Ungdomen Västernorrland
  • Målgrupp: LRF Ungdomen
  • Sista anmälningsdatum: 2024-11-06

Äntligen är det dags för årsmöte i LRF Ungdomen Västernorrland!

Välkomna på LRF Ungdomen Västernorrlands årsmöte den 16 november! Vi börjar med ett studiebesök på Volmsta Gård i Njurunda och därefter åker vi till Hotell Södra berget i Sundsvall för årsmöte med sedvanliga årsmötesförhandlingar kl. 16.00. Därefter äter vi middag tillsammans på Strike Bowling, i anslutning till hotellet, kl. 18.30. För den som vill fortsätta umgås har vi bokat några bowlingbanor.

Skicka din anmälan senast 6 november till: linda.bjorklund@lrf.se eller 070-414 09 63. 
Ange eventuella allergier när du anmäler dig. Bekräftelse på din anmälan och exakt plats för uppstart meddelas i separat mejl i samband med din anmälan.

Ta chansen och gör din röst hörd, var med och gör skillnad på riktigt genom att rösta på årsmötet och kanske också motionera om något du tycker är viktigt och väsentligt för LRF Ungdomen i Västernorrland att arbeta med.

Motioner ska skickas in till  vasternorrland.ungd.styrelse@lrf.se senast den 1 november.

Kostnad
Årsmötet är kostnadsfritt för dig som är medlem i LRF Ungdomen. Om du inte är medlem men vill bli det och vara med och påverka villkoren för de gröna näringarna kan du bli medlem via länken här Bli medlem - Lantbrukarnas Riksförbund (lrf.se). När du betalat din medlemsavgift kan du anmäla dig till årsmötet.

Kostnad för middag och bowling är 175 kr (inklusive moms) och det står varje person för själv. Detta faktureras i samband med årsmötet.

Varmt välkomna!
LRF Ungdomen Västernorrland

Du hittar din föredragningslista här: www.lrf.se/foredragningslistor