Ungdomsaktivitet under mässan Mittia Gård & Skog i Ljusdal

2024-08-17 09:30 - 14:30

  • Plats: Ljusdals hembygdsgård
  • Arrangör: LRF Ungdomen i Dalarna och Gävleborg
  • Målgrupp: LRF Ungdomen
  • Sista anmälningsdatum: 2024-07-16

Ungdomsaktivitet under mässan Mittia Gård & Skog i Ljusdal den 17 augusti
Häng med på höstens roligaste aktivitet! Du som naturbrukselev i årskurs 2-3, eller ungdom och medlem i LRF, bjuds in till en fullspäckad dag med studiebesök, erfarenhetsutbyte, föreläsningar kring ledarskap, generationsskifte och karriärmöjligheter i branschen med mera.

Studiebesöket kommer att ske på Vallens gård där du kommer få träffa lantbrukaren Janne Hansson som kommer berätta om sin yrkesresa i branschen och visa verksamheten. Gården är en av landets största mjölkgårdar med 1 200 mjölkkor, 20 mjölkrobotar och 25 anställda.
 
Vi bjuder på FIKA och LUNCH!
 
Aktiviteten är kostnadsfri och arrangeras av LRF. Besök gärna www.jobbagront.se där du bl a hittar inspirationsfilmer och information om branschen i stort.
 
Har du frågor eller funderingar?
Välkommen att höra av dig till Anna Lindgren på 076-696 68 25 alt anna.lindgren@lrf.se.
 
Varmt välkommen!

FÖR VEM? Elever i åk 2-3 på naturbruksgymnasier i Dalarna, Gävleborg, Jämtland och Västernorrland. Vi välkomnar även ungdomar som är medlemmar i LRF att delta.

NÄR?
Lördagen den 17 augusti kl. 09.30-14.30.

ANMÄLAN
Sista anmälningsdag är den 16 juli. Platserna är begränsade så säkra din plats redan nu – anmäl dig via följande länk, Anmälningsformulär ungdomsaktivitet 17 augusti

ÖVRIGT
Mässan stänger kl.16.00 så efter avslutad aktivitet finns tid att besöka mässan. Fri entré då du deltar på aktiviteten.

TRANSPORT
Ev kommer busstransport att kunna erbjudas från Dalarna med stopp i Ludvika, Borlänge och Falun samt Malung och Orsa. Intresse för att åka med bussen uppges vid anmälan. Mer information om busstransporten kommer sen efter sista anmälningsdag.